Saturday, December 21, 2013

Griežtai american fridge freezers draudžiama DELFI paskelbtą informaciją american fridge freezers pa


©  DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
Su šeima į Austriją žvejoti išvažiavęs 32 m. vyras iš Bavarijos ( Vokietija ) nesitikėjo, kad jo vaikus pradžiuginti turėjęs triukas sukels šeimai tokių didelių nemalonumų. american fridge freezers Už sugautą laimikį šaldytą žuvį, jam gresia šeši mėnesiai kalėjimo, rašoma bild.de.
Šeima iš Bavarijos su septynmečiais dvynukais išsiruošė pažvejoti į Austriją, vos už trijų kilometrų nuo namų esantį Tirolį. Kad žvejyba vaikams suteiktų daugiau džiaugsmo, apdairus bavaras už beveik tris eurus nupirko porą šaldytų upėtakių. Suradę patogią vietą žvejybai vaikai su tėvais užmetė meškeres ir ėmė laukti laimikio.
Kai niekas nematė, vyras užkabino jau prieš kelionę atšaldytus upėtakius. Vaikams buvo daug džiaugsmo, kai jie iš upės ištraukė pačių sužvejotą žuvį. Vaikai džiūgaudami savo laimikiu pasigyrė ir pro šalį ėjusiai austrų porai.
Galima tik numanyti, kaip nustebo šeima po kelių dienų savo pašto dėžutėje radusi šaukimą į teismą jie buvo kaltinami nelegaliai žvejoję laukinę žuvį. Malonūs praeiviai ne tik pakalbino vaikus, bet ir užsirašė automobilio numerius, pagal kuriuos buvo nustatyta bavarų gyvenamoji vieta. Ir vyrui, ir žmonai už laukinės žuvies gaudymą gresia iki šešių mėnesių nelaisvės.
Kol kas trūksta įrodymų, kad upėtakis buvo ištrauktas iš upės Austrijoje, ir kad šeima žvejojo be leidimo. Tiesa, bavaras irgi negali įrodyti, kad žuvį jis ne sužvejojo, o nusipirko, american fridge freezers nes parduotuvės čekio vyras neišsaugojo. Įkalčių, dviejų upėtakių, taip pat seniai jau nebėra laimikį šeima suvalgė tą patį vakarą, grįžusi iš žvejybos.
Griežtai american fridge freezers draudžiama DELFI paskelbtą informaciją american fridge freezers panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu american fridge freezers be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Pikantiškos american fridge freezers naujienos
Iki Kalėdų dar visa savaitė, tačiau Pietų Korėjos zoologijos sode pingvinai jau kuria šventinę nuotaiką. Trečiadienį Seulo priemiestyje esančiame zoologijos sode vaikai ir suaugusieji džiaugėsi pingvinų su Kalėdų senelio drabužiais pasirodymu.
Briuselyje stovinti bronzinė nedidelio į fontaną besišlapinančio berniuko statula sutraukia turistus iš viso pasaulio, tačiau maža figūra, žinoma Manneken Pis pavadinimu, taip pat įkvepia american fridge freezers Belgijos konditerius kurti šokoladines jos versijas, kurios neretai puošia sostinės saldumynų parduotuvių langus.
Iš Valensijos Ispanijoje į Rumunijos sostinę Bukareštą skridusiame Wizz Air lėktuve pradėjo american fridge freezers gimdyti viena keleivė, kuri iškart po to, kai lėktuvas nutūpė, jame pagimdė berniuką, trečiadienį pranešė oro bendrovė.


No comments:

Post a Comment