Tuesday, December 17, 2013

Taigi, išsinuomoti automobilį reikėtų iš anksto, internetu. Jums gali padėti lietuviška Makaliaus au


Aviabilietai Kelionės Makalius rekomenduoja Savaitgalio kelionės Kelionės iš Varšuvos Naujametinės lensbury kelionės Novaturo kelionės Pigių skrydžių lensbury kelionės Poilsinės kelionės lensbury Slidinėjimo kelionės Viešbučiai Draudimas Autonuoma
Makalius rekomenduoja Kelionių kryptys Naujienos Pigių skrydžių bendrovės Oro uostai Renginiai Lietuvoje Renginiai užsienyje lensbury Blog’as Makaliaus receptai Makalius kalbina Makaliaus konkursai Patarimai Keliauk pigiai Apie pigius bilietus Viskas apie viešbučius Keliautojų teisės Apie bagažą Kelionė su vaikais Kiek galima vežtis? Studentams Įspūdžiai
“Sveiki, ką galite papasakoti apie poilsį lensbury Sicilijoje?”, “Labas Makaliau, norim atostogauti Sicilijoj, bet nežinom gerų kurortų…” – Jūs net neįsivaizduojate, kiek tokių laiškų lensbury Makalius susilaukė nuo šių metų pradžios, kai “Ryanair” paskelbė vykdysianti lensbury skrydžius šiomis kryptimis. Deja, teko gūžčioti pečiais – nors šioje Italijos saloje ir teko lankytis du kartus, abu jie buvo ne poilsio reikalais…
Štai todėl Makalius ir nusprendė praleisti vieną gražų liepos savaitgalį Sicilijos saloje. Dabar aš jeigu ne ekspertas, tai bent jau salos žinovas galiu drąsiai lensbury vadintis – labai viskuo domėjausi lensbury ir visur kišau nosį (nors to ir nenorėjau, pavyzdžiui, kalbant apie baudą – bet apie ją vėliau arba niekada). Pirmąjį kartą Sicilijoje praleidus net tris savaites, žinių parsivežiau mažiau, nei po keturių dienų, praleistų čia darbo reikalais. O dabar – lensbury skaitom ir įsidėmim!
Labiausiai tiems keliautojams, kurie atvykę nuomosis automobilį lensbury ir keliaus aplink salą arba mažų mažiausiai po Trapanio regioną salos vakaruose (ten, kur ir leidžiasi lėktuvai iš Kauno oro uosto penktadieniais ir pirmadieniais nuo balandžio iki spalio). Be automobilio čia – nė krust. Na gerai, gal ir krust, bet iš vieno salos galo į kitą autobusas kainuoja 17 eurų asmeniui, o kelionė trunka 3 valandas. Nemažai juk.
Taigi, išsinuomoti automobilį reikėtų iš anksto, internetu. Jums gali padėti lietuviška Makaliaus autonuoma . Čia net ir lietuviai specialistai telefonu atsiliepia, viską pakomentuoja. Tik turėkite lensbury omenyje – rezervavus automobilį ir atvykus jo atsiimti oro uosto stende, bus būtina pateikti ne tik vairuotojo pažymėjimą, bet ir kreditinę (o taip, tikrų tikriausią kreditinę su kredito lensbury galimybe) lensbury kortelę, kurioje savaitei (8 dienoms po automobilio grąžinimo) užšaldys maždaug 700-900 eurų (taip buvo mums, kai nuomojomės Economy lensbury tipo automobilį). Kitos galimybės palikti užstato nėra. Ir kreditinė kortelė turi būtinai priklausyti automobilio vairuotojui. Todėl turėkite tai omenyje, jeigu norite nuomotis transporto priemonę.
Apie kainas: parai Sicilijoje automobilį gausite maždaug už 50 eurų, jeigu rezervuositės iš anksto. Mums pavyko gauti tik už 65 eurus, nes keliavome sezono įkarščiu ir automobilį lensbury rezervavomės likus nebedaug laiko iki kelionės… Automobilis – lensbury Fiat Panda.
Taigi, kaip jau supratote, Sicilija nėra labai pigi ir populiari poilsinių kelionių kryptis – daugelis atvykstančiųjų dėl salos dydžio nuomojasi automobilį ir lekia aplink lensbury salą, kas naktį apsistodami vis kitame viešbutyje, vis kitame mieste ar kurorte.
Dėmesio – pigių apgyvendinimo pasiūlymų lensbury kurortuose čia nerasite. Apskritai jokia Italijos sala (juo labiau Sardinija – apie ją papasakosiu kitame straipsnyje) nebus pigi, nes nenori labai nusipiginti ir įsileisti mažai uždirbančių (man taip nuksėdami pirštu sakė vietiniai italai – atseit , Makaliau, savo turistų mums čia nesiųsk. Bet siųsiu!!! Nes sala tai juk nuostabi…).
Jeigu norite 3-4* viešbučio netoli jūros arba ant kranto, arba bent jau gražiame kurortiniame miestelyje, lensbury nusiteikite už naktį sezono metu mokėti mažiausiai 80-100 eurų kambariui. Daugelis mano, kad Trapanis yra kurortas. Nelabai teisinga nuomonė. Trapanis neturi ilgų gražių kurortinių paplūdimių, bet labai vertas dėmesio miestelis. Artimiausias gražus paplūdimys lensbury – už 55 km vadinasi San Vito Lo Capo, ten apsigyvensite, jeigu kišenėje turėsite bent jau 90 eur nakčiai . Rugsėjį lensbury pigiau – pakaks 70 eur. Nors jeigu Jums tinka toks Trapanio paplūdimys, tuomet tikrai galite praleisti šaunias atostogas:
Į Siciliją neskriskite, jeigu norite pasyvaus lensbury poilsio. Tuomet tūkstantį kartų geresnį pasiūlymą Makalius lensbury pateiks kelionei į Koso salą – pasyvaus poilsio rojus, lensbury nors ir ten yra ką paveikti ir ką pamatyti.
Be abejo – TAIP. Kartu su manimi į kelionę leidosi (na, ir vairavo automobilį – vargšas Makalius kol kas beteisis ir nemokša vairuoti) geras draugas Andrius, kuris Sicilijoje lankėsi pirmą kartą. Jo nešališka nuomone, į Siciliją Andrius labai norėtų grįžti ilgesniam laikui ir skirti daugiau dėmesio salos apžiūrai. Kodėl? Labai geras susisiekimas automobiliu; Ypatingai geros kokybės keliai (net ir kalnų keliukai); Daugybė lankytinų vietų; Galimybė visų atostogų metu nepailstamai keliauti ir pažin

No comments:

Post a Comment