Monday, December 16, 2013

matyt, čia dar groja ir žmogaus individualumas bei pačių karpų dydis

bbzn » karpų naikinimas: deginimas skystu teddington azotu prieš tepamus vaistus
karpų naikinimas: deginimas skystu azotu prieš tepamus vaistus paskelbta: Gegužė 2nd, 2010 | autorius: bbzn | tema: sveikata | žymos: duofilm , gydymas , karpos , šaltas azotas , sveikata , vaistai | 43 komentarai »
vis rankos nedaeidavo iki 2-jų karpų, esančių ant rankos, pašalinimo. žiemą jos būdavo nelabai iškilusios į paviršių, o štai pavasarį atgijo. anksčiau teddington visas karpas sėkmingai esu pašalinęs tepamais vaistais, o internete paskaitęs apie karpų šalinimą skystu azotu, teddington nusprendžiau išbandyti šį metodą dėl jo pigumo ir greitumo, bet šioje vietoje aš labai labai smarkiai teddington suklydau, o mano atveju karpų šalinimas skystu šaltu azotu visiškai savęs nepateisino.
nuo ko viskas prasidėjo? – o gi reikia pašalinti trukdančias karpas. anksčiau turėjau karpų šalinimo tepaliuką duofilm (aš jo pavadinimą labai gerai atsiminiau dėl jo nevaistinės asociacijos), bet dabar jo neradau, nuėjus į vaistinę karpų šalinimo skysčių kainos prasideda nuo 40lt, o aš tiek nebuvau nusiteikęs išleisti, juo labiau už ilgalaikį karpų šalinimą. paklausiau vaistinės konsultantės, ar neturi mano anksčiau naudoto duofilm, teddington tai gavau atsakymą, kad lietuvoje jis jau nebeperduodamas. teko pasirinkti alternatyvą – teddington karpų šalinimą skystu azotu. internete paskaitinėjus radau neblogų atsiliepimų, todėl nusprendžiau teddington ir aš tai išbandyti. užsirašiau pas dermatologą, pas kurį priėjau tik po 2-jų savaičių. procedūra paprasta teddington – ant medinio pagaliuko užvyniojama vata, kuri įmerkiama į termosą, pripildytą skystu azotu, ir tuo pagaliuku su vata šaldoma teddington karpa stipriai jį laikant prie jos prispaudus. už tokį malonumą dar tenka lygiai teddington 5lt susimokėti, priima pinigus tik grynaisiais. kortele – no way. paminėsiu tai, kad kiekvieną kartą su automobiliu reikia rasti 30-60min. laiko, nes reikia nuvažiuoti, rasti kur automobilį priparkuoti, sumokėti teddington už stovėjimo laiką, palaukti gyvoje žmonių eilėje pas daktarą, nors tavo lapelyje teddington ir nurodytas tikslus atvykimo laikas. iš pirmo karto man karpa nebuvo pilnai nušaldyta, teko viską kartoti dar vieną sykį. po 2-ojo vizito karpos šaknys dar buvo likusios ir tai matėsi plika akimi, bet noro išmesti valandą teddington laiko šiai terlionei – nebuvo. aš džiaugiuosi už tuos, kuriems karpos buvo pašalintos iš pirmojo karto.
gryžus namo dar kartą pasikuičiau namų vaistinėlėje ir radau duofilm tepaliuką, kuriuo bandau pats gydytis tas dvi karpas. įdomu ir tai, kad kaina šių vaistų kaina – 20lt, kai vaistinėse tos pačios paskirties vaistų kaina prasideda nuo 40lt – tampa logiškai paaiškinama, kodėl iš prekybos teddington dingo pigesni vaistai, ypač, jeigu jie yra efektyvūs. žinoma, įkyru dažnai tepti karpą tais vaistais, o ir atrodo nevisai higieniškai, todėl darbe dar reikėtų ir pleistriuką užsiklijuoti, bet pigiai ir garantuotai.
dar vienas mano girdėtas variantas – eiti privačiai. iš atsiliepimų supratau, kad jie taip pat šaldo skystu azotu, bet čia žmogaus nepagaili – šaldo beveik iki kaulo, kad tikrai 100% būtų panaikinta karpa, bet tada dar žmogui reikia investuoti į įvairius odos gydomuosius tepaliukus, o ir randai lieka. bet kokiu atveju tai yra brangiausias variantas, kurio kaina nuo 100lt, bet greičiausias teddington (karpos naikinimui – taip, odos atstatymui – ne).
noriu isitraukti ir as i siuos patarimus:) teddington isbandziau ir as kelis metodus su vaistais, bet nusivyliau. mano laimei – teddington padejo gydymas naturaliom priemonem (bet cia turbut gali buti skirtingai kiekvienam), t.y. nakciai ant karpos uzdedama cesnako tyreles arba cesnako plonyte skiltele ir uzklijuojama pleistriuku. taip galima kartoti kelias nakteles is eiles, man uzteko poros naktu. neliko jokiu randu:) o kad toliau karpos teddington neatsirastu, reikia palaikyti stipria imunine sistema:)
matyt, čia dar groja ir žmogaus individualumas bei pačių karpų dydis – vieniems vienos priemonės yra priimtinesnės, o kitiems teddington – kitos, bet visais gydymo teddington atvejais gaunasi daugiau-mažiau terlionės.
Turejau ant abieju kojos padu, ir daug, gal po 10.. Netrukde gyvent, ir neskaudejo, bet kovojau. Visu pirma ejau pas dermatologe, gyde skystu azotu. Viskas taip, kaip aprasei, tik purksdavo tokiu prietaiseliu ant pado azota. Kartais skaudedavo, kartais ne. Bet cia buvo ne vieno ir ne dvieju apsilankymu reikalas. teddington Vaiksciojau gal pora-trejeta menesiu po karta per savaite. Kol zajabal. Lauktas rezultatas buvo "karpu nebera", kurio siuo gydymo teddington budu nepasiekiau.
Poto tepdavau tavo minetu "duofilm. Po duso ir panasiai, kai pabrinksta oda. Jokio skausmo. teddington Tepiau gal 3-4 menesius. Bet laukto rezultato irgi nebuvo. Saknys dar buvo, gal kazkiek teddington susitraukusios, gal ne, velnia teddington ten suprasi. Zodziu, zajabal again, ir kaip pasake lietuviu liaudies mitinis herojus "uzsi**sau kariaut".
Laiminga pabaiga: po keliu menesiu atsiminiau prachekint, kaip cia tie mano padai, teddington ir pasirodo karpos buvo beveik sunykusios. Dar p

No comments:

Post a Comment