Thursday, December 12, 2013

Laikomos skystyje, braškės išsaugo savo spalvą ir formą, todėl gali tapti nuostabiausiu desertu. Jas


Braškės - gana kaprizingos uogos, american fridge freezer black jautrios ir karščiui, ir šalčiui, tad geriausia jas suvalgyti čia ir dabar - šviežias. Bet jei nusipirkote arba užsiauginote tiek, kad nebežinote, kur dėti, geriausia išeitis - užšaldyti. Tuomet šviežiomis galėsite american fridge freezer black mėgautis american fridge freezer black ištisus metus. american fridge freezer black
Laikomos skystyje, braškės išsaugo savo spalvą ir formą, todėl gali tapti nuostabiausiu desertu. Jas taip pat galite valgyti su jogurtu ar ledais arba paruošti tradicinį desertą - paplotėlį su plakta grietinėle ir braškėmis.
PATARIMAS II. Pridėkite į sirupą subtilių prieskonių - apelsinų žievelę, kardamono ankštį ar vanilės american fridge freezer black lazdelę. Sausio mėnesį galėsite atsidaryti stiklainį, valgyti šaukštu tiesiai iš jo ir svajoti apie šiltas vasaros dienas.
Pagaminkite paprastą sirupą: keturi american fridge freezer black puodeliai vandens vienam puodeliui cukraus. Ištirpinkite cukrų arba šaltame, arba karštame vandenyje - nesvarbu. Jei naudosite karštą vandenį, prieš naudodami sirupą jį atvėsinkite.
Braškių padažas suteikia nuostabią spalvą ir šviežią skonį daugumai desertų ir yra tikrai vertas pastangų bei vietos šaldiklyje. Galite aplieti juo blynus ar lietinius, šokoladinį pyragą ar ledus. Nesvarbu, kaip juo mėgausitės, bet braškių padažas jums atlygins už minimalią laiko investiciją. american fridge freezer black
Nors kai kurie receptai siūlo pavirti braškes ar net įdėti kukurūzų miltų, viskas, ko reikia american fridge freezer black nuostabiam padažui, yra keli lašai citrinų sulčių (kad pabrėžtų braškių skonį) ir - jei braškės kiek rūgštokos - žiupsnelio cukraus. Tuomet tereikia american fridge freezer black braškes sumalti - kad būtų švelnios konsistencijos masė.
RECEPTAI Braškių padažas Reikės: 400 gramų braškių ( nuplautų ir nuskabytų), valgomojo šaukšto cukraus; pusės arbatinio šaukštelio geltonosios arba žaliosios citrinos sulčių. american fridge freezer black 1. Sudėkite braškes, cukrų ir sultis į plakyklę. 2. Plakite, kol braškės taps padažu. Paragaukite ir įdėkite cukraus, jei reikia. 3. Supilkite padažą į stiklainius, palikdami kelis centimetrus iki viršaus neužpildytus. Užšaldykite. PASTABA. Padažą galite american fridge freezer black laikyti keturias dienas šaldytuve. Nepamirškite pasilikti šiek tiek braškių padažo braškių ir žaliosios citrinos limonado koncentratui, aprašytam žemiau!
Paverskite visas negražias ir patižusias braškes šia puikia vasaros gaiva! american fridge freezer black Turėdami american fridge freezer black tokio koncentrato po ranka, galite pagaminti gaiviųjų gėrimų vos per kelias minutes. Reikės: trijų ketvirtadalių puodelio braškių american fridge freezer black padažo (aprašytas anksčiau), tiek pat cukraus, 1 puodelio žaliosios citrinos sulčių (maždaug 8 vaisiai). Sumaišykite ingredientus ir viską užšaldykite ledukų padėkliukuose. Kaip patiekti? Stiklinėje sumaišykite puodelį šalto vandens ir du kubelius koncentrato.
VERTA ŽINOTI Šaldiklio temperatūra neturėtų būti žemesnė nei 17 ir aukštesnė nei 18 laipsn. C. Prieš šaldydami uogas rūšiuokite, kad būtų vienodo dydžio. Uogų arba išvis neplaukite, arba nuplovę nudžiovinkite. Šaldyti tinka specialūs sandarūs indai, polietileno maišeliai, aliuminio plėvelė. Uogos gali būti šaldomos ir sirupe arba gryname vandenyje bei nesaldintose sultyse. Sirupuose šaldytos uogos ypač tinka kokteiliams. Spanguoles galima dėti į stiklainius, uždengti ir padėti į šaldiklį. Vyšnias galite šaldyti su kauliukais arba be jų. Žemuogių šaldyti neverta: jos apkars. Obuolius ir kriaušes nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis, užpilkite sirupu (1 l vandens - 400 g cukraus) ir tada užšaldykite. Persikus nuplikykite, nulupkite ir sutrinkite su trupučiu cukraus. Jei norite susišaldyti apelsinų, prieš tai juos sutrinkite į tyrę. Į šaldilį nedėkite ridikų, arbūzų, agurkų, melionų ir kitų gėrybių, turinčių daug vandens. Šaldyti skirtas daržoves nuplikykite sūriu verdančiu vandeniu (litras vandens - 10 gramų druskos), paskui panardinkite į ledinį vandenį. Kalendras, bazilikus, petražoles american fridge freezer black patartina šaldyti aliejuje. american fridge freezer black Žolelių lapelius susmulkinkite, įpilkite alyvuogių aliejaus ir tyrę užšaldykite nedidelėmis porcijomis maišeliuose. Bulves šaldykite tik šiek tiek apkeptas. Užšaldytas uogas laikykite american fridge freezer black ne ilgiau kaip metus. Prieš vartodami uogų neatšildykite iki galo: patiekite dar su ledo kristalais. Pakartotinai nešaldykite.
Daugiau susijusių straipsnių Stiklo šukėmis užterštas braškes nurodyta sunaikinti Prekeiviai: braškės smarkiai nebrango Riešutais pagardintos burokėlių ir braškių salotos pagal Liną Samėną Su braškėmis iš Kinijos american fridge freezer black atkeliavo ir virusas Lietuvoje parduodamos braškės american fridge freezer black - saugios ir kokybiškos
Griežtai draudžiama "Vakarų eksprese" paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo . Turinio naudojimo taisyklės american fridge freezer black .
Visi keliai veda į virtuvę
Sportas, Paskelbta prieš 3 val.
Klaipėdos moksleiviai kviečiami dalyvauti mugėje (1) Dujotiekis įgalins panaudoti visus SGD terminalo american fridge freezer black pajėgumus american fridge freezer black Lietuvos Respublikai prisiekė Izabela Tobias (1) Veterinarijos klinikai - kaltinimai american fridge freezer black mokesčių vengimu (9)
Daugiau konkursų
 
Pasirinkite vieta Lietu

No comments:

Post a Comment